Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Polityka Prywatności, RODO
SPAWARKI
kemppi polska kemppi spawarka kemppi uchwyt kemppi przylbica kemppi czesci grupa luksor
KEMPPI producent spawarek MIG/MAG, TIG AC/DC, TIG DC, MMA, przyłbic spawalniczych.

⇒ Spawanie MIG/MAG KEMPPI

spawarka system X8 MIG Welder
spawarka FastMig X
spawarka FastMig M 
podajnik pośredni SuperSnake
spawarka MinarcMig Evo 
spawarka Kempact MIG
spawarka Kempact Pulse 
spawarka FitWeld Evo 300 

⇒ Spawanie TIG KEMPPI

spawarka MasterTig  
spawarka MasterTig MLS 
spawarka MasterTig ACDC
spawarka MinarTig Evo
spawarka MinarcTig 

⇒ Spawanie MMA KEMPPI  

spawarka Minarc Evo 180 
spawarka Master MLS 
spawarka Minarc 150 Classic 
spawarka Minarc 220 
spawarka Master S

PRZECINARKI
hypertherm powermax

Hypertherm producent przecinarek plazmowych - cięcie, żłobienie, ukosowanie

⇒ Cięcie do 16 mm

przecinarka Powermax 30 AIR 
przecinarka Powermax 30 XP

⇒ Cięcie do 29 mm

przecinarka Powermax 45 XP

⇒ Cięcie do 32 mm

przecinarka Powermax 65 

⇒ Cięcie do 38 mm

przecinarka Powermax 85 

⇒ Cięcie do 50 mm

przecinarka Powermax 105

⇒ Cięcie do 57 mm

przecinarka Powermax 125

⇒ Palniki

⇒ Części

⇒ Akcesoria

Polityka Prywatności, RODO

Polityka Prywatności i ochrona danych osobowych.

Administratorem danych w sklepie grupaluksor.com.pl jest: GRUPA LUKSOR Sp. z o.o. z siedzibą w Toruniu przy ul. Sieradzkiej 31B, NIP: 8792683590, REGON: 363991104, KRS: 0000608414, numer telefonu: + 48 56 6590693, e-mail: bok@grupaluksor.pl .
Sklep stosuje środki techniczne i organizacyjne w celu ochrony prywatności Użytkowników. Sklep zapewnia ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednim, do zagrożeń oraz kategorii danych, poziomem zabezpieczeń. W szczególności Sklep zabezpiecza dane przed ich udostępnianiem osobom nieupoważnionym, kradzieżą, nieuprawnionym przetwarzaniem, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
Sklep zapewnienia kontrolę nad tym, jakie dane osobowe są przetwarzane i komu mogą być przekazane oraz prowadzi ewidencję osób upoważnionych do przetwarzania danych. Użytkownik, który rejestruję się na stronie Sklepu lub składa zamówienie, wyraża osobną, wyraźną zgodę na przetwarzanie danych osobowych. W innych przypadkach przetwarzanie danych osobowych przez Sklep jest dopuszczalne, gdy wymaga tego realizacja uprawnień lub spełnienie obowiązków wynikających z umowy lub wypełnienie prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sklep.
Administrator dostosowuje swoje działania zw. z przetwarzaniem danych osobowych do nowych przepisów, które wchodzą 25 maja 2018 r. Dane podawane przez Użytkownika są wykorzystywane w następujących celach:
  • właściwe wykonanie przez Sklep zobowiązań wynikających z zawartych umów (realizacja zamówień),
  • prawidłowe wykonanie innych niezbędnych czynności w ramach realizacji umowy (księgowanie, kontakt z klientami).
  • wypełnienie prawnie usprawiedliwionych celów, tj. dochodzenie roszczeń z tytułu prowadzonej działalności gospodarczej.
Administrator uprawniony jest do ujawnienia danych osobowych wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa, zgodnie z postanowieniami Regulaminu. Dane osobowe oraz informacje zawarte w formularzu wykorzystywane będą przez Administratora do zawarcia, zmiany, rozwiązania umowy z Klientem oraz zapewnienia, jak najwyższej jakości świadczonych usług. W tym celu Administrator przetwarza następujące dane: imię i nazwisko, adres e-mail, nr telefonu, NIP. Podanie danych jest dobrowolne. Klient ma prawo do modyfikacji, usunięcia ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przenoszenia danych.
Dane będą używane w celach zawarcia umowy, reklamacji, rozwiązania umowy, przez okres korzystania ze Sklepu przez Klienta. Archiwizowanie danych trwa 5 lat od dokonania pierwszego zamówienia z uwzględnieniem ww. prawa do bycia zapomnianym tzn. usunięcia danych. Klient, wysyłając wiadomość e-mail, zgłasza żądanie usunięcia danych. Administrator niezwłocznie kasuje dane z bazy. Na żądanie Użytkownika Sklep udziela informacji o przysługujących mu prawach. Informacje te mogą być udzielone na piśmie.
Dane osobowe Użytkowników mogą być za ich zgodą udostępniane podmiotom trzecim, jeżeli uzasadnione jest to charakterem świadczenia, a celem jest właściwa realizacja zadań przez Sklep. Komunikacja elektroniczna między sprzętem Użytkownika a Sklepem podczas gromadzenia danych osobowych jest zaszyfrowana (SSL). Bazy danych zabezpieczone są przed nieuprawnionym dostępem do nich przez osoby trzecie. Użytkownik ma prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego Urząd Ochrony Danych Osobowych UODO (do 25 maja 2018 r. GIODO) , ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

Przejdź do strony głównej
  • Spawarka Minarc Evo 180 Kemppi specjalna cena, promocja, rabat!
  • Dysze,elektrody,części,plazma,hypertherm,palnik,duramax.powermax
  • Przyłbica spawalnicza, maskaspawalnicza,kask spawalniczy, beta e
012
0